magiskt men tragiskt

Idag har det varit en ganska bra torsdag och imorgon kommer nog bli en bra fredag. Börjar elva imorgon, har simprov och därefter ska jag och några kompisar äta på Pizza Hut och sedan gå på spinning.
Nästa vecka har jag prao i tre dagar, och nästa torsdag har jag sovmorgon. Blir en bra start på februari! 
 
Såhär såg jag ut idag. Kram. 

nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

I fredags fikade jag med mina fina vänner på ett mysigt cafè och klippte håret helt själv, igår simmade jag med en fin vän och idag har jag varit på stan med mamma och pappa. Jag köpte en tygväska med fina Håkan Hellström på, en alldeles för stor Håkan T-shirt och lite annat fint. 
 
Kram
 
En vinröd halsduk med paljetter på, ett par leggins och en senapsgul stickad tröja. 

Summertime Sadness

Delar med mig av min favoritlåt av Lana Del Rey, åh den är så fin!  

Förhoppningar och regnbågar

 
Har kommit hem från skolan och det har hittills varit en ganska bra dag, i syslöjden håller jag på med en tygväska med ett citat från fina Lana Del Rey och vi hade även ett test på en bok vi läser i svenskan. 
 
Eftersom jag inte direkt har en bild där jag inte kollar neråt så får ni en halvt bra bild här, hihi. 
 

Nothing is wrong with dreaming

Denna vecka har jag blivit kär i modellen Cara Delevingne, Fiona Fitzpatrick har fyllt år, jag har hittat prao-plats och jag har längtat ihjäl mig efter sommaren. 
 
 

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Idag var det första skoldagen för mig, det var kul att få träffa mina klasskompisar och vi hade roliga lektioner. Vill verkligen få bra betyg denna terminen så ni får gärna hålla tummarna åt mig, snälla hihi. 
 
 

oxford street

Idag har jag gått runt på oxford street, gått in i massor av affärer, shoppat och ätit/druckit massa gott.

Vi fikade lite på starbucks (första gången för mig, hihi) och sedan åt vi jätte mycket kyckling och pommes på KFC. Gott, hehe.


London 2013

Just nu är jag i London och det är så fint här. Har varit i ett shopping center och köpte lite roliga saker som jag kommer visa när jag kommer hem. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Collage

Igårkväll hade jag väldigt tråkigt så jag gjorde lite te och tog fram min Monki tidning och klippte ut massa fina bilder, jag satte sedan upp dem på min vägg och tycker resultatet blev ganska fint. 
 
 

kapitulera omedelbart eller dö

Imorgon runt åtta tiden så sitter jag förmodligen på ett plan mot London, åh vad jag längtar. Längtar efter alla affärer och min fina syster. Fast det tråkiga är att jag måste sitta och packa hela dagen imorgon. 
 
Har idag läst klart boken "Kapitulera omedelbart eller dö" och det måste vara en av de finaste böckerna som finns.